• Външни ролетни щори

Външните ролетни щори предлагат защита от неблагоприятни климатични условия и нежелани погледи.

Чрез тях се постига по- добра климатизация в помещенията, по- малък разход на енергия. През зимата в областта на прозореца се спестяват до 30 % от разходите за отопление, през лятото се грижат за приятния климат в помещенията.
Видове външни щори:

    PVC външни щори - произведени с висококачествени материали, внос от Гърция. Богата гама с различни екстри.
    АЛУМИНИЕВИ външни щори - спасяват от жегите през лятото и от студа през зимата.


    Да превърнем своя дом в комфортно място, където, през лятото да има прохлада, а през зимата топлина. След поставянето на външни ролетни щори в жилището, Вие се превръщате в пълноценен стопанин на дома си. Сутрин слънчевите лъчи няма да Ви тревожат по-рано от необходимото време. Стъпаловидната защита на щорите ще  
позволи да се наслаждавате на слънчевата светлина в степен, която предпочитате.
 
Вечер ролетните щори ще създадат уютна атмосфера и ще пазят жилището Ви от любопитни очи, а през нощта спокойният сън е гарантиран, тъй като този тип щори осигуряват ефективна звукоизолация. В жилището значително по-малко ще влиза прах.
 
Външните ролетни щори ще бъдат сериозна преграда за него и въздухът в дома Ви ще бъде много по-чист! Отивайки на работа, ще можете напълно да затваряте прозорците с външни ролети, като по този начин се гарантира дългосрочното запазване на цветовете във Вашия интериор.
 
 Съвсем не е задължително да отваряте и затваряте ролетните щори ръчно. Все повече потребители на ролетни системи прибягват към електрическо управление – чрез електромотор с бутон или дистанционно управление с таймер, с помощта на който може да програмирате пускането и вдигането на ролетното платно в зададен от  
Вас диапазон от време през денонощието. За да се презастраховате от непредвиденото поведение на природата, ще помогнат специално създадени датчици за слънце и вятър.
 
Жега, град, вятър, прах и шум – те няма да нахлуват в жилището Ви, благодарение на външните ролетни щори.


Ако този продукт липсва в нашия Е-МАГАЗИН, моля свържете се с нас, за да направите поръчка!