Външните роло щори ZIPLINE, NOVOLINE, OPENLINE и MARKISOLETTE спомагат за запазването на комфортна вътрешна температура в помещения, изложени на директно слънчево греене. Благодарение на тях може да се намалят драстично разходите за охлаждане през горещия сезон.

   Висококачествените платове, които се използват за тях са предвидени за употреба при външни условия.Те гарантират ефективна оптическа бариера за светлината, като с тях може да се постигне от полупрозрачност до пълно затъмнение.

Прилагането на външните роло щори дава възможност за повишаване индивидуалността в архитектурата на сградата. Оцветяване на алуминиевата носеща конструкция в желан цвят спомага за естетическото вписване на външните роло щори към фасадата.
   Те са идеална слънцезащита за зимни градини, окачени фасади, витрини и жилищни сгради.

 Особенно интересен е моделът ZIPLINE, който предлага захващане на страничните краища на плата във водачите със система ЦИП , което дава много голяма устойчивост на ветрово натоварване , засенчване до края на прозореца и елегантна визия.
 

  Основен тип задвижване е ел. задвижването с бутони или дистанционни, с възможност за настройки по часове и дни от седмицата и управления на групи. Към ел. управленията могат да се добавят и датчици за слънце и вятър, които ще осигурят оптимална ефективност и защита на щорите. За някои модели е възможно и ръчно управление с манивела.

   Всички материали и компоненти, използвани при производството и монтажа на външните роло щори са с висока трайност и устойчивост към неблагоприятните климатични условия.


Ако този продукт липсва в нашия Е-МАГАЗИН, моля свържете се с нас, за да направите поръчка!