Щори от Еридан-М Пловдив,дограма Пловдив,щори Смолян

Вертикални щори

   Чрез вертикалните щори се постига въодушевляваща игра на светлини и сенки като дават възможност за регулиране на светлината според ситуацията и нуждата. Чрез изключително богатият избор на цветове ( над 120 цвята ) и подбрани качества на платове се дава възможност за индивидуално оформяне, така че от всяко помещение да се създаде една мечта.

Текстилни вертикални щори

Ширина на лентата 89 мм и 127 мм. Предлагат се италиански, холандски, белгийски, немски и китайски платове, антистатично обработени, с различна плътност на текстила. За най-взискателните клиенти ние подбрахме уникалната КРАЛСКА КОЛЕКЦИЯ от Английски платове, които със своята степен на устойчивост (6) са най-качествените на световния пазар.

PVC вертикални щори

Ширина на ламела 89 мм. За изработката на PVC  вертикални щори се използват материали от световния лидер „HUNTER DOUGLAS”.

   Вертикалните щори предлагат възможност за стенен или таванен монтаж. Механизмите на управление позволяват пакета ламели да се събират в левия или десния край, да се разделят на две части (в двата края), или да се събират в средата. Възможен е монтаж на щора с декоративен корниз, чрез което се предава завършен вид на щората.

2020-04-13

НОВО! НОВО! НОВО!

Нов вид комарници  - антивирусни и антибактериални!

Още...

Дистрибуторска мрежа
ISO 9001 : 2000
Пердета и завеси от ЕриданПердета и завеси от Еридан Пердета и завеси от Еридан